Cabere G16 ontstoppingsveer

Gootsteen ontstoppen

Met de Cabere G16 ontstoppingsveer is het inhuren van een loodgieter voortaan verleden tijd.

Met dit kwalitatief hoogstaande product heb je slechts een boormachine en een stopcontact nodig om een ontstopping van bijvoorbeeld je afvoer binnen een mum van tijd te verhelpen. De Cabere G16 ontstoppingsveer staat bekend als een dermate makkelijk te gebruiken product dat deze voor elk huishouden geschikt is.

Het is een kwestie van een boormachine aan de bovenkant van het product bevestigen en je kunt direct aan de slag. De stalen veer zorgt ervoor dat een ontstopping doorbroken wordt, waardoor het water weer volledig vrij door de leidingen kan stromen.

BESTEL HIER UW CABERE VEER

Tegenwoordig kost het inhuren van een loodgieter meer en meer geld. In sommige gevallen kun je niet anders en is het verstandiger om professionele hulp in te schakelen. Bij een ontstopping van de gootsteen of van een afvoer is dit echter absoluut niet nodig. Deze ontstoppingsveer is heel handig in een trechtervorm op te bergen, waardoor deze te allen tijden gereed is voor gebruik. Ook is dit optimaal voor het bewaken van de hygi├źne op de plek waar je hem opbergt.

Verder wordt het als bijzonder fijn ervaren dat dit product voor lange tijd meegaat. Zeker bij gevaar van terugkerende verstoppingen is het fijn om deze ontstoppingsveer achter de hand te hebben. Met een eenmalige aanschaf ben je dan in lengte van jaren voorzien van een werkend product. Doordat dit product in Duitsland is gemaakt, ben je daarnaast ook nog eens verzekerd van een aanschaf van de hoogste kwaliteit.

Wacht niet langer en verhelp de ontstopping van jouw gootsteen of afvoer met deze Cabere 16 afvoerontstopper die speciaal ontworpen is om precies dat te doen waar om wordt gevraagd: Makkelijk en snel een ontstopping zodanig verhelpen, dat er in de nabije toekomst geen sprake meer is van onnodig oponthoud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *